AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Willem II test Javier Martina

Javier Martina mag bij Willem II gaan proberen een contract af te dwingen. De 23-jarige vleugelaanvaller komt vanaf woensdag op proef bij de hekkensluiter uit de Eredivisie, meldt het Brabants Dagblad. Martina is momenteel clubloos en speelde in de jeugdopleiding van Ajax in het verleden.

In 2005 kwam Martina in de jeugdopleiding van Ajax terecht en in het seizoen 2008/2009 maakte hij seizoen in het eerste elftal. Verder dan twee competitieduels wist hij niet te komen. In het seizoen 2009/2010 kwam hij helemaal niet meer aan spelen toe onder Martin Jol en in de winterstop werd hij verhuurd aan HFC Haarlem. Voor die club kwam hij tot een duel, maar dat kwam doordat de club failliet ging. Martina had een aflopend contract en de Amsterdammers verlengden het contract niet.

Hierdoor werd hij afgelopen zomer clubloos en eerder deze maand was de op Curacao geboren speler op proef bij de koploper van de Jupiler League, FC Zwolle. De proefperiode bij Zwolle resulteerde echter niet in een contract.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.