AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax kan fanshop op Schiphol niet betalen

Ajax heeft de mogelijkheden onderzocht om een nieuwe fanshop te openen. De club had luchthaven Schiphol als locatie op het oog, zoals FC Barcelona dat bijvoorbeeld ook heeft gedaan. De plannen kunnen echter de prullenbak in volgens financieel directeur Henri van der Aat. De kosten zijn te hoog, zo meldt hij in gesprek met Algemeen Dagblad

“FC Barcelona heeft op vliegveld Barajas zijn eigen fanshop. Dat zouden wij op Schiphol ook graag willen, maar Schiphol is ontstellend duur”, aldus Van der Aat. In het centrum van Amsterdam hebben de hoofdstedelingen ook al een fanshop geopend. Om de grote supportersschare op meerdere plekken te voorzien van merchandising, is een volgende winkel nodig.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.