AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Wolfsburg zeer geinteresseerd in Urby Emanuelson

Urby Emanuelson staat in de belangstelling van VfL Wolfsburg. De Duitse Bundesliga-club wil de linkspoot graag overnemen van Ajax, meldt NUsport.

Emanuelson is in het bezit van een aflopend contract. Gesprekken over een verlenging liepen op niets uit, waarna de bij Ajax opgegroeide voetballer besloot op zoek te gaan naar een nieuwe werkgever. Hij kan komende zomer transfervrij vertrekken uit Amsterdam.

Wolfsburg is één van de club die interesse heeft getoond. “Maar er zijn nog wel meer clubs zeer geïnteresseerd. Ik denk daar verder niet echt over na. Heb ook nog niemand gesproken van Wolfsburg. Ik neem voorlopig geen beslissing. Al mijn focus ligt op Ajax”, aldus Emanuelson in het magazine.
Emanuelson ziet de Duitse competitie, waar zeker tien clubs aan elkaar gewaagd zijn, wel zitten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.