AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Mido vindt zichzelf de beste nummer 9 van Ajax’

Nu Martin Jol weg is, beseft Mido dat zijn kansen op speelminuten bij Ajax niet verbeteren. De spits sluit een vroegtijdig vertrek niet uit.

“Als de insteek wordt: zoveel mogelijk eigen jeugd opstellen, no matter what, dan kunnen Ajax en ik beter afscheid van elkaar nemen”, meent Mido. “Maar wil de trainer de beste nummer 9, dan zal hij in deze selectie altijd bij mij uitkomen.”

“Jol zag het in mij zitten, maar ik ben deze zomer zeker ook voor de club Ajax teruggekomen. Ik heb ermee ingestemd dat ik geen salaris krijg uitbetaald en alleen op premiebasis iets kan verdienen”, aldus Mido in het AD.

“Ik ben bereid om elke minuut die ik speel 125.000 procent voor Ajax te geven, maar als het perspectief onder de nieuwe coach ontbreek, dan zijn er ook vier, vijf andere clubs die interesse hebben”, besluit de aanvaller.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.