AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Rijkaard en Arda Turan genoemd bij Ajax’

Frank de Boer, assistent-bondscoach en trainer van het hoogste juniorenelftal van Ajax, en Danny Blind houden in ieder geval tot aan de winterstop de leiding over het eerste elftal van Ajax. Het is onduidelijk of ze daarna ook het vertrouwen krijgen. Mogelijk gaat de Amsterdamse club op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. In dat geval lijkt Frank Rijkaard een voorname kandidaat.

Volgens Turkse media wil Frank Rijkaard samen met sterspeler Arda Turan(Galatasaray) aan de slag bij Ajax. Diverse kranten in Turkije beweren dat Rijkaard en Arda Turan al een gesprek hebben gehad om in de winterstop aan de slag te gaan bij Ajax.

Frank Rijkaard zou de komst van Arda Turan naar Ajax zeer toejuichen. De vleugelaanvaller van Galatasaray wordt de laatste weken veel in verband gebracht met een vertrek bij zijn enige liefde; een hereniging met Rijkaard is daarin een nieuwe optie. Een hereniging met Rijkaard is daarin een nieuwe optie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.