AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Jol was niet te betalen voor Newcastle United’

Alan Pardew is de nieuwe trainer van Newcastle United. Toch had de Engelse club liever Martin Jol als hoofdtrainer gehad.

Jol was eerste keus bij de club uit de Premier League, weet De Telegraaf. Maar de voormalige trainer van Ajax was te duur voor Newcastle United. Door forse bezuinigingen was er slechts 4,5 ton beschikbaar voor de nieuwe trainer. Pardew paste derhalve beter in het plaatje. Jol zou bij Ajax in twee jaar tijd namelijk meer dan twee miljoen euro hebben verdiend.

Freddie Sheppard, voormalig eigenaar van Newcastle United, wilde Jol vier jaar geleden al halen. “Vier jaar geleden hebben wij er alles aan gedaan om Jol naar Newcastle te halen, maar Tottenham wilde hem toen niet laten gaan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.