AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Martin Jol krijgt salaris gewoon doorbetaald

Het was een mooie discussie. Was trainer Martin Jol nu wel of niet met een afkoopsom vertrokken bij Ajax. Het eerste is nu het geval.

De Scheveningse oefenmeester blijkt niet met lege handen uit de Amsterdam ArenA te zijn vertrokken. Nadat Jol had aangegeven geen toekomst meer te zien en de handdoek maandagavond in de ring gooide, bedong hij dat zijn salaris tot het einde van het seizoen wordt doorbetaald. Dat meldt De Telegraaf. Zodra hij een nieuwe club vindt, hoeft Ajax (een gedeelte) niet uit te keren.

De ‘affaire-Suarez’ zou ook een rol hebben gespeeld in diens vertrek uit Amsterdam. Tegen de zin van de Scheveninger, die de beet van de Uruguayaan in het sleutelbeen van PSV’er Otman Bakkal met de mantel der liefde wilde bedekken, besloot de directie de topschutter te schorsen. Jol kreeg daardoor het gevoel niet meer voldoende te worden gesteund.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.