AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Luis Suarez geschorst voor volgende Europese wedstrijd

Wanneer Ajax weet te overwinteren in Europa zal het Luis Suárez moeten missen tijdens het eerst volgende duel in de knock-outfase. De Amsterdammers spelen tegen AC Milan het laatste Champions League-duel van dit seizoen. Suárez pakte in de eerste helft een gele kaart en is daardoor geschorst.

Ajax maakt overigens geen kans meer om door te bekeren in de Champions League. De Europa League behoort nog wel tot de mogelijkheden. Een schorsing telt echter voor alle wedstrijden georganiseerd door de UEFA, dus ook de Europa League. De Uruguayaan pakte kort voor rust een gele kaart voor een vermeende schwalbe. Dit betekende zijn tweede gele kaart van deze groepsfase, waardoor de aanvaller automatisch geschorst is.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.