AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Jol was boos omdat club Suarez schorste’

Martin Jol is niet met lege handen vertrokken uit de Amsterdam ArenA. De oefenmeester, die maandag zijn ontslag indiende bij de clubleiding, zal tot het einde van het seizoen betaald worden door de Amsterdammers, mits hij geen nieuwe club heeft gevonden.

De Hagenaar wist de clubleiding zover te krijgen dat hij tot het einde van het huidige seizoen uitbetaald wordt. Als hij voor einde van het seizoen een nieuwe club vindt, hoeft Ajax een gedeelte niet uit te betalen.

Opmerkelijk genoeg heeft ook de rel rond Luis Suárez gevolgen voor zijn ontslag gehad. De aanvaller werd door de club zelf geschorst na het bijtincident met Otman Bakkal, maar Jol was het daar niet mee eens en had het gevoel niet meer gesteund te worden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.