AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Frank de Boer krijgt warm onthaal van Ajax-aanhang

Frank de Boer begint woensdagavond aan zijn eerste klus als interim-trainer van Ajax. Hij zal het met zijn ploeg moeten opnemen tegen AC Milan. Dinsdagavond trainden de Amsterdammers in San Siro, het voetbalbolwerk waar de wedstrijd afgewerkt zal worden. De Boer werd onder luid applaus van de Ajax-aanhang ontvangen.

“Frank de Boer, wie kent hem niet, Frank de Boer, Frank de Boer is een echte Ajacied”, schreeuwden de meegereisde supporters uit Amsterdam de voormalig voetballer een warm onthaal toe. Er zijn ruim tweeduizend mensen die Ajax woensdagavond naar de overwinning willen roepen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.