AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax informeerde naar Mario Melchiot

Ajax en Feyenoord hebben deze zomer geinformeerd naar Mario Melchiot. De verdediger vertrok deze zomer transfervrij bij Wigan Athletic om het avontuur aan te gaan bij het Qatarese Umm-Salal. “Ik heb m’n hele carrière in weer en wind gespeeld, mijn familie wil ook wel eens de zon zien”, geeft Melchiot aan.

Terugkeren naar Nederland was voor Melchiot geen optie. “Nee, geen moment. En dat wist ik al toen ik Ajax verliet voor Chelsea. Het is heel simpel: voetballen in Nederland heb ik gedaan, er was geen reden om dat weer te doen. Ajax en Feyenoord hebben in de loop der jaren geïnformeerd, maar dat wilde ik niet.” Bij Umm-Salal speelt Melchiot met onder meer ex-Ajacied Gabri.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.