AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Nicolae Mitea belt proefwedstrijd bij NAC af

Nicolae Mitea deed vanavond toch niet mee in de oefenwedstrijd van Jong NAC Breda tegen Jong FC Dordrecht. De aanvaller meldde zich enkele uren voor de wedstrijd telefonisch af bij technisch directeur Jeffrey van As, tot verbazing van Van As zelf.

“Zijn zaakwaarnemer had afgesproken dat hij vanavond mee zou doen. Vandaag belde Nicolae zelf en hij zei me dat hij eerst een gesprek wilde. Dat is een beetje een rare gang van zaken natuurlijk, maar goed een keertje praten kan altijd. Dan zien we daarna wel verder”, zegt de Bredase directeur op de website van zijn club.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.