AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Van der Wiel nog niet toe aan nieuwe stap’

Frank de Boer raadt Gregory van der Wiel aan nog niet een nieuwe stap in zijn carriere te zetten. De oud-verdediger vindt het nog te vroeg.

“Hij speelt ontzettend goed en bij het Nederlands elftal presteert hij net zo goed als bij Ajax”, vertelt de oud-international, die enkele jaren voor Barcelona speelde, aan RAC 1. “Hij gaat een geweldige toekomst tegemoet. Hij speelt offensief, is snel en fysiek sterk. Bovendien moet hij nog veel leren.” Ajax vraagt naar verluidt een bedrag van minimaal twaalf miljoen euro.

De Boer denkt dat Van der Wiel nog minimaal een jaar in Amsterdam moet blijven. “Het is mijns inziens nog te vroeg voor een transfer. Ik denk dat hij nog een jaar moet blijven, al heeft hij bewezen dat hij het niveau van een topclub aankan. Hij heeft mij nog niets gevraagd over Barcelona. Gregory richt zich volledig op het WK en daar doet hij goed aan.” De voormalig verdediger speelde tussen 1998 en 2003 in het shirt van de Catalanen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.