AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Senturk in beeld bij Ajax

Semih Senturk is in beeld bij Ajax om Marko Pantelic op te volgen. Martin Jol zat volgens Turkse media op de tribune tijdens het oefenduel tussen Tsjechië en Turkije.

De Turkse formatie houdt rekening met een vertrek van de Turkse aanvaller, want ook Atlético Madrid heeft interesse in de aanvaller. De Turkse krant Vatan meldt dat Ajax de beste papieren heeft om hem vast te leggen.

Ook heeft de coach van Ajax aan Guus Hiddink, bondscoach van Turkije, een rapport opgevraagd over de Turkse aanvalsleider. Ook Sentürk lijkt veel interesse in een overgang naar Amsterdam te hebben en een transfer lijkt dus tot de mogelijkheden te behoren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.