AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ryan Babel loopt hamstringblessure op

Ryan Babel heeft vanochtend op de training van het Nederlands Elftal een hamstringblessure opgelopen.

De oud-Ajacied weet binnen 24 uur hoe ernstig zijn blessure is. Hij verliet voortijdig het trainingsveld in Seefeld en liet zich meteen behandelen. Babel miste twee jaar geleden ook al het EK in Oostenrijk en Zwitserland. Hij scheurde in de aanloop van de eindronde in beide Alpenlanden een enkelband. Hij was wel van de partij tijdens het vorige WK in Duitsland. Babel voetbalde 38 interlands voor Oranje en scoorde vijfmaal.

Nu Eljero Elia weer helemaal hersteld is van een enkelblessure, moet bondscoach Bert van Marwijk waarschijnlijk een keuze maken tussen Jeremain Lens en Babel. De eerstgenoemde kersverse aanwinst van PSV maakt een goede indruk bij Oranje. “Ik vind het al fantastisch dat ik er nu bij zit”, zegt hij. “Ik beschouw dit als een beloning voor een goed seizoen bij AZ. Ik wil nu echter ook meer. Ik ga liever niet op vakantie en wil graag met het Nederlands elftal mee naar Zuid-Afrika.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.