AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Lucas Ocampos doet boekje open over zijn tijd bij Ajax

Lucas Ocampos heeft een rampzalige eerste seizoenshelft achter de rug. Inmiddels is de Argentijnse aanvaller weer teruggekeerd bij Sevilla en hij doet nu een boekje open over zijn mislukte periode in Amsterdam.

“Ik verbleef in een hotel. Een maand na mijn komst zag ik al dat het niet ging zoals verwacht en ik wist al hoe het af zou lopen. Om die reden huurde ik niets”, aldus Ocampos tegenover A Balón Parado. “Sterker nog, ik raakte bevriend met één van de receptionisten. Toen mijn vrouw als verrassing met de meisjes op bezoek kwam en één van hen vroeg wanneer ik ging spelen, was het erg moeilijk om haar daar iets over te vertellen.”

Ocampos werd in de zomer groots binnengehaald, maar mislukte compleet bij de Amsterdammers. De Argentijn kwam tot vier invalbeurten in de Eredivisie en in totaal 114 minuten, voordat hij deze winter vroegtijdig terugkeerde naar Sevilla FC. “Ik speelde niet en trainde ook niet met mijn ploeggenoten. Ze hebben me nooit iets verteld. Nu is die periode voorbij en kan ik focussen op Sevilla”, concludeert de aanvaller.

One thought on “Lucas Ocampos doet boekje open over zijn tijd bij Ajax

  1. Ach ach wat een zielig verhaal weer…..
    Heb geen idee welke scout deze man gespot heeft maar dat is wel na een zwaar nachtje stappen geweest want Ocampos liet vanaf zijn eerste invalbeurt al zien dat hij totaal niet past in het Ajax-systeem. Enige mate van kwaliteit heb ik niet kunnen ontdekken bij deze man 🙁
    Jammer dat er alweer zoveel geld verbrand is, maar beter dat Ocampos weer weg is………..

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.