AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ik vraag Ajax om mij te verkopen als duurste klapper ooit’

Antony heeft inmiddels bevestigt Ajax te willen verruilen voor een avontuur bij Manchester United. Alleen komen de clubs er nog niet uit wat betreft de transfersom. De Amsterdammers stellen zich streng op. Tegenover de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano is hij duidelijk genoeg.

“In februari van dit jaar kwamen mijn zaakwaarnemers naar Amsterdam om Ajax op de hoogte te brengen van mijn verlangen om de club te verlaten en een nieuwe uitdaging aan te gaan”, zo citeert Romano de veelbesproken Antony. “In juni onderbrak ik mijn vakantie en bracht ik de managers van Ajax, inclusief de nieuwe trainer, op de hoogte van mijn vertrekwens.”

Antony vervolgt: “Ik wilde dat ze het zouden overwegen, want toen ik in Amsterdam begon, was het een project voor twee seizoenen. Vandaag (vrijdag, red.) heb ik mijn eerdere wens om de club te verlaten nogmaals duidelijk gemaakt. Ditmaal met een te aanzienlijk bod op tafel. Ajax wees het af en verhindert mijn vertrek met als reden dat ze maar vijf dagen hebben om mij te vervangen.”

Antony erkent dat hij niet ten koste van alles zijn transfer kan afdwingen, maar voegt hij toe: “Ik vraag Ajax niet om mij zomaar te laten gaan, maar om mij te verkopen als duurste speler ooit in de Eredivisie. Ik heb hier sinds februari op aangedrongen, zodat de club het team in alle rust opnieuw kon opbouwen. (…) Ik hoop dat de Ajax-fans me begrijpen. De toekomst van een voetballer is onzeker en kansen kunnen uniek zijn.”

One thought on “‘Ik vraag Ajax om mij te verkopen als duurste klapper ooit’

  1. Alleen begrijpelijk als je zo veel mogelijk wil verdienen in een korte tijd. Want sportief gezien zal het komende jaar nog niet veel brengen in de EL. Maar zaakwaarnemers en familie gaan voor zo snel mogelijk, zo veel mogelijk geld, want je weet nooit hoe snel je carrière voorbij kan zijn. En met een arme familiedruk achter je worden dit soort keuzes gemaakt

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.