AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax ziet in Calvin Stengs alternatief mocht Ziyech-deal klappen’

Vanochtend kwam naar buiten dat Chelsea niet bereid is om mee te werken aan een huurdeal met Ajax over Hakim Ziyech. Een permanente overgang is wel mogelijk maar dan wel tegen een transfersom van rond de 40 miljoen euro. Een bedrag dat de Amsterdammers natuurlijk nooit zullen gaan betalen.

En dus zal er een alternatief gevonden moete worden, mocht Antony naar Manchester United vertrekken. En volgens Foot Mercato hebben de Amsterdammers die nu geïdentificeerd in Calvin Stengs, van OGC Nice.

De linksvoetige rechtsbuiten wordt al jarenlang aan Ajax gelinkt, nu zouden de hoofdstedelingen hem daadwerkelijk op willen gaan halen. De zaakwaarnemer van de 23-jarige Stengs heeft deze week nog een gesprek op de planning staan met Nice, omdat zijn cliënt ook dit seizoen weer buiten de basis dreigt te gaan vallen.

One thought on “‘Ajax ziet in Calvin Stengs alternatief mocht Ziyech-deal klappen’

  1. Ongelofelijk , presteert niks bij Nice ,geen eens een championsleage kandidaat , ook niet een van de zwaardere competities in Europa . Geef dan je eigen jeugd een kans , en los het op met de grote groep spelers die we al hebben . Bizar ..Deze keuze geeft de jeugd weinig hoop . Ziyech is van een heel ander niveau die zou ik begrijpen . Graag heel graag.
    Maar Chelsea ziet geld , eerst Werner met een duurdere transfer som voor goedkoop verkopen en voor Ziyech de hoofdprijs vragen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.