AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Analist krijgt tranen in de ogen van Ajax-miskopen

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Voormalig voetbaltrainer en huidig analist Aad de Mos verwacht dat PSV er vandoor gaat met de Johan Cruijff Schaal. Vorig jaar wonnen de Eindhovenaren nog in de Johan Cruijff ArenA met maar liefst 0-4 van Ajax. Hij verwacht een kopie.

In gesprek met het ED geeft De Mos aan waarom hij een kopie van vorig jaar verwacht. “PSV geeft Ajax de bal en gaat spelen op de counter. Ze hebben laten zien dat ze daar aardig mee overweg kunnen, dat is het trauma van het Schmidt-tijdperk”, aldus De Mos. “Een beetje achter de bal kruipen. Wat ze zelf aan de bal kunnen, heb ik nog niet echt gezien. Tegen Villarreal en Real Betis speelden ze ook vanuit de counter. Als je goed staat bij balverlies, krijg je altijd kansen. Ik zie PSV daar winnen.”

Zowel Ajax als PSV is bezig aan een drukke transferzomer. Waar Ajax zich al voor ruim 85 miljoen aan spelers wist te versterken, staat dat aantal in Eindhoven slechts op zes miljoen euro. PSV versterkte zich voor bedragen van drie miljoen met Guus Til en Luuk de Jong. Daarnaast haalde het Walter Benítez, Xavi Simons en Boy Waterman transfervrij binnen. Ki-Jana Hoever, Sávio en Jarrad Branthwaite kwamen als huurlingen binnen. De Mos wil het eerst maar eens zien bij Ajax. “Dat geldt ook voor PSV.” “Ajax betaalt 23 miljoen voor Calvin Bassey, maar er zijn al zoveel miskopen geweest bij Ajax. Als ik Sean Klaiber en Lisandro Magallán zie moet ik huilen.”

 

One thought on “Analist krijgt tranen in de ogen van Ajax-miskopen

  1. “Als ik Sean Klaiber en Lisandro Magallán zie moet ik huilen.”
    Dat heb ik altijd als ik naar Aad de Mos kijk of luister.
    Waarschijnlijk is hij op een functie bij PSV uit… Graag!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.