AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ongekende transferklapper lonkt voor Ajax-flitser Antony’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Zowel Manchester United als Liverpool willen hun selectie graag een impuls geven met de komst van Ajax-flitser Antony. De Amsterdammers willen hun sterspeler liever niet laten gaan maar de speler zelf ziet een transfer wel zitten. Ook zijn zaakwaarnemers zouden graag onderhandelen.

De Amsterdammers hebben de (uiteindelijke) vervanger van de international van de Seleção als zo goed als binnen: Francisco Conceição van FC Porto. Al schreef De Telegraaf eerder: “Aan de concrete interesse in de linksbenige rechtsbuiten Conceição mag – zo klinkt het in Amsterdam – beslist niet de conclusie worden verbonden dat Antony op weg is naar de uitgang van de Johan Cruijff ArenA en evenmin dat Ajax open staat voor een vertrek van de Braziliaanse aanvaller. Schreuder wil Antony beslist niet kwijt en om zijn nek hangt een prijskaartje van minimaal tachtig miljoen euro. Op de Braziliaan is nog geen bod binnengekomen dat Ajax serieus neemt.”

Het dagblad vervolgde: “Het ideale Ajax-scenario is dat Conceição achter Antony wordt klaargestoomd voor de basis. Dat beide spelers Portugees spreken, maakt de inwerkperiode én het acclimatiseren stukken eenvoudiger. Mocht Antony na het WK, waar hij normaal gesproken met Brazilië naartoe gaat, of na komend seizoen niet meer te behouden zijn, dan moet zijn opvolger in de persoon van Conceição klaarstaan, zoals Antony zelf in de schaduw van David Neres voor Ajax 1 werd gekneed.”

One thought on “‘Ongekende transferklapper lonkt voor Ajax-flitser Antony’

  1. 80 miljoen plus laat Ajax niet lopen en biedt weer nieuwe mogelijkheden op transfermarkt. Kans dat Antony weggaat is 100%.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.