AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Everton mengt zich in de strijd met Ajax om Steven Bergwijn’

Ajax wil zich deze zomer dolgraag versterken met Steven Bergwijn maar of dit gaat lukken is nog maar de vraag. Nu heeft ook Everton zich gemengd in de strijd om zijn handtekening.

Ajax bracht eerder deze week al een bod uit op de vleugelspeler van Tottenham Hotspur maar deze werd direct naar de prullenbak verwezen. De Engelse grootmacht wil 30 miljoen euro voor hem hebben, en de Amsterdammers boden in eerste instantie slechts 17 miljoen euro. De kans is groot dat de Amsterdammers snel terugkomen met een nieuw bod op de vleugelflitser.

Everton daarentegen hoopt ook toe te slaan voor hem. Ze willen wat nieuw elan in hun ploeg brengen en zien in de rappe aanvaller een prima versterking. Hier maakt The Daily Mail melding van. De verwachting is dat ze snel met een bod zullen komen.

One thought on “‘Everton mengt zich in de strijd met Ajax om Steven Bergwijn’

  1. s.a.schoop says:

    Mijn inziens is Steven Berg wijn meer waard dan 17 miljon hij is geen jongens da wandel op het veld hij maak zich zelf keer op keer waard als ik Ajax was zal ik een bos va 25 miljoen brengen en in de kiertje v.d. deur meeluister wat voor bod Everton brengt. Ik denk niet dat Everton meer dan 23,5 miljoen brengt en dat kan op zijn beurt met 25 of 26 miljoen brnegen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.