AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Alfred Schreuder tekent voor twee jaar bij Ajax met een optie’

Alfred Schreuder zal volgend seizoen voor de groep staan bij Ajax. Hier maken zowel De Telegraaf als Voetbal International melding van. Hij zal een contract gaan tekenen voor twee seizoenen met een optie voor nog een seizoen.

Na de definitieve aanstelling van Ten Hag bij Manchester United werd Schreuder al direct naar voren geschoven als nummer één kandidaat voor de opvolging. VI en De Telegraaf melden nu allebei dat de deal met zowel Schreuder als zijn werkgever Club Brugge rond is. Binnenkort zal er volgens hen witte rook volgen. Nu Ajax kampioen is het nog wachten tot de Belgische topclub klaar is met de race om de Belgische landstitel.

Naar verluidt betaalt Ajax een afkoopsom van anderhalf miljoen aan Club Brugge. Jong Ajax-trainer John Heitinga wordt mogelijk doorgeschoven naar het eerste elftal als assistent-trainer. Die functie bekleedde Schreuder eerder nog onder Ten Hag. De 49-jarige Barnevelder lag zeer goed in de Ajax-selectie en kon het uitstekend vinden met sterspelers als Dusan Tadic en Hakim Ziyech.

One thought on “‘Alfred Schreuder tekent voor twee jaar bij Ajax met een optie’

  1. Hans- van der Velde says:

    Hopelijk vormt het duo trainer – TD zich weer tot een éénheid. Dat is een voorwaarde om de club van dienst te kunnen zijn. Het is best lastig om af en toe een ander de credits te gunnen, helemaal als je zelf in de verdrukking dreigt te komen. Maar m’n petje af het gaat volgens mij de goede kant op. Alfred en Klaas kunnen best in de schaduw staan, van Hamstra weet ik het nog niet.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.