AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Owen Wijndal wil deze zomer dolgraag naar Ajax’

Owen Wijndal zou AZ deze zomer graag willen verruilen voor een avontuur bij Ajax. Hier maakt journalist Valentijn Driessen melding van. Na de topper tussen AZ en Ajax van afgelopen weekend flirtte hij al met een mogelijke overstap.

Op Instagram deelden Jurriën Timber en Wijndal een foto van tijdens het duel. Brian Brobbey reageerde ‘soon’ op het plaatje, doelend op een eventuele overstap. De Ajacied kreeg ‘jij ja’ als respons van Wijndal, waarop Brobbey hard lachte. Driessen wordt in een video-item van De Telegraaf gevraagd naar de situatie. Volgens de chef voetbal van de ochtendkrant houdt Ajax de back nauwlettend in de gaten.

“Het zou mij niet verbazen. Ajax is op zoek naar een linksback”, aldus de journalist. “Of het Wijndal wordt… Wijndal wil zelf heel graag naar Ajax. Ajax twijfelt nog een beetje, maar dat heeft ook te maken met de transfersom. Het zou wel eens rond kunnen komen.” De Oranje-international verlengde onlangs zijn contract bij AZ tot de zomer van 2024, waardoor Ajax in de buidel zal moeten tasten.

One thought on “‘Owen Wijndal wil deze zomer dolgraag naar Ajax’

  1. Hans- van der Velde says:

    Kopen natuurlijk! En daarna transfervrij laten weggaan, het wordt bij Ajax traditie om zijn zilver voor niets de deur uit te laten gaan. Maar kopen zijn ze bijdehand in, kan niet schelen wat het kost. Eerst de gewenste speler bij laten tekenen en daarna toeslaan, wat een koopmansgeest en dat voor een club van het “”oude volk””. Wijndal is een uitstekende speler, maar waar zetten we Blind dan neer?? Of denkt de TD dat hij wel in het centrum voldoet??? Voor backup is hij echt nog te goed.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.