AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Alfred Schreuder volgend seizoen trainer van Ajax’

Het ziet ernaar uit dat Alfred Schreuder volgend seizoen de touwtjes in handen heeft bij Ajax. Hij is momenteel werkzaam bij Club Brugge maar zal dit na de zomer niet meer zijn. Dit wist commentator Jeroen Stekelenburg te melden in het programma Studio Voetbal.

Stekelenburg komt met de uitspraak, nadat hij informatie had ingewonnen bij diverse Belgische bronnen. “We zijn richting onze Belgische bronnen gaan bellen. Het verhaal is dat het bevestigd is dat hij volgend jaar niet de trainer van Club Brugge gaat zijn.” Stekelenburg vindt het opmerkelijk dat Schreuder zelf dat nieuws heeft medegedeeld aan de clubleiding van de Belgische topclub. “‘Het is opvallend dat die mededeling vanuit Schreuder richting de club gedaan is. Het betekent min of meer dat de weg vrij is. Zolang er geen persbericht op de deurmat valt, is er ruimte voor speculatie, maar het lijkt die kant wel op te gaan.”

Sinds zijn komst in januari naar Club Brugge presteert de club uitstekend. Schreuder maakt een goede kans om kampioen te worden, maar zal daarvoor nog wel moeten afrekenen met Union Sint-Gillis, dat evenveel punten heeft als Club Brugge. In april kwamen de geruchten op gang rondom de interesse van Ajax in Schreuder. De oefenmeester ligt nog tot medio 2023 vast, waardoor Ajax een afkoopsom van anderhalf miljoen euro moet betalen voor Schreuder.

One thought on “‘Alfred Schreuder volgend seizoen trainer van Ajax’

  1. Hans- van der Velde says:

    Okidoki!! Na een goed weekend nog een prettig vooruitzicht ook! Dat worden mooie wedstrijden Ajax-Barcelona, Ajax-Club Brugge. Smuullen maar.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.