AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Nieuwe recordtransfer op komst voor Ajax

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Ajax wist woensdag Sporting Portugal op fraaie wijze met 1-5 aan de kant te zetten en Antony speelde een geweldige wedstrijd. Door de buitenlandse roddelmedia wordt er gelijk weer gespeculeerd over een transfer, aan het einde van het huidige seizoen weliswaar, in de zomer van 2022 dus. Maar hoeveel zou Antony moeten kosten als hij dit niveau doortrekt?

Meer dan de 86 miljoen euro die FC Barcelona overmaakte voor Frenkie de Jong, oftewel: het transferrecord van Ajax? Het zou natuurlijk kunnen, al transfereerde De Jong natuurlijk voordat het coronavirus toesloeg. Op dit moment ziet het algemene transferklimaat er wat anders uit.

De marktwaarde van Antony wordt in ieder geval geschat op 25 miljoen euro, maar het kan niet anders dan dat die gaat stijgen.

One thought on “Nieuwe recordtransfer op komst voor Ajax

  1. Bert van der Put says:

    Als ik het niet dacht, Anthony speelt de sterren van de hemel en meteen wordt alweer over het aan hem gelinkte transferbedrag gepraat. Hebben we een avond van echt voetbal kunnen genieten , moet de commercie markeerstift weer eronder. Laten we nou over 2 maanden nog eens commercieel denken , eerst
    zien dat de lijn van deze week doorgetrokken wordt. Want Besiktas is echt geen walk – over , om van Dortmund nog maar te zwijgen. De secundaire voorwaarden voor Anthony bij Ajax , zoals een prima onderdak , sociale contacten , opleidingsmogelijkheden zijn allereerst van belang.
    De technische staf van Ajax verdient een dikke pluim , omdat ze hem met het Braziliaanse Elftal naar de Olympische Spelen hebben laten gaan. Geen betere motivatie voor hem was denkbaar geweest.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.