‘Ajax moet denken aan komst van Steven Bergwijn’

Ajax wil zich graag gaan versterken met de aanvaller Kameldeen Sulemana maar zijn transferwaarde stijgt explosief. Clubwatcher Mike Verweij sluit een alternatief dan ook niet uit.

In de voetbalpodcast van De Telegraaf vertelt Verweij over Sulemana: “Manchester United heeft nog geen bod gedaan. Als Ajax snel is en bereid is om te betalen wat FC Nordsjaelland wil hebben, dan kunnen ze hem kopen. Maar ik denk dat ze inmiddels ook naar alternatieven aan het kijken zijn. Sulemana willen ze beslist hebben, maar als dat heel moeilijk wordt, dan moeten ze doorschakelen.”

Verweij weet niet welke namen er op het lijstje staan, maar komt met een suggesite. “Steven Bergwijn zou ik een heel goed alternatief vinden. Ik zou dat een geweldige speler voor Ajax vinden. Dan kun je ook een leuk plaagstootje richting Eindhoven uitdelen. PSV heeft het andersom met Malen gedaan.”

2 thoughts on “‘Ajax moet denken aan komst van Steven Bergwijn’

  1. Bert van der Put says:

    Waarom een plaagstootje richting Eindhoven uitdelen? Past zoiets binnen een professionele organisatie , die Ajax zegt te zijn? Volgens mij is Ajax aan een ploeg voor volgend seizoen aan het bouwen. Als Steven Bergwijn past , zelf wil en betaalbaar is zal Marc Overmars zeker even HET KANAAL oversteken.
    De pest is alleen , dat het er eerst op leek dat de meeste sterkhouders in de selectie zouden blijven. Nu wordt er al weer aan Lisandro Martinez getrokken en wil Bayern Ryan Gravenberch los gaan weken. Waarom wordt er niet met elke selectiespeler een principe – afspraak gemaakt ? Dan weet iedereen waar hij aan toe is.

  2. Ik kan mij niet voorstellen dat er dat soort afspraken gemaakt worden, maar zodra andere grotere clubs (bijna niet voor te stellen) gaan piepen, gaan zaakwaarnemers daar in mee en wordt iedereen gek gemaakt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.