Hassane Bande niet blij met zijn werkgever Ajax

Hassane Bande wordt de komende tijd door Ajax verhuurd aan het Kraotische Istra 1963. Bij de Amsterdammers kwam hij er nooit aan te pas. De miljoenenaankoop raakte al snel na zijn komst ernstig geblesseerd.

En in een interview met Walowblog rekent Bandé nu keihard af met Ajax, waar hij nog altijd onder contract ligt. “Het herstel zelf ging goed, maar omdat het een zware blessure was, kostte het veel tijd om echt terug te komen. En toen ik eenmaal terug was, voelde ik niet volledige support van het team om weer aan spelen toe te kunnen komen.”

Maar daar blijft zijn uithaal niet bij: “Ik moest weer minuten gaan maken, maar op dat moment voelde ik dat Ajax me niet hielp. Ze gaven me niet eens de kans om te spelen bij de reserves. Daarom vond ik dat het beter was om ergens anders minuten te gaan maken. Ik sta nog steeds bij Ajax onder contract, maar het belangrijkste voor mij is om mijn beste niveau weer te bereiken. Daarna zien we wel wat er gaat komen.”

One thought on “Hassane Bande niet blij met zijn werkgever Ajax

  1. Ja, ergens heeft hij wel gelijk. Ik vroeg mij ook altijd al af waarom hij geen kansen meer kreeg en anderen wel. Hij is toch een miljoenenaankoop, die moet je nog veel meer kansen en begeleiden om terug te komen.
    Kom op Ajax, geef hem nog een eerlijke kans.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.