‘Marc Overmars legt eis op tafel in onderhandelingen met Arsenal’

Het Engelse Arsenal wil Marc Overmars proberen los te weken bij Ajax. Hij moet daar de nieuwe Technische directeur gaan worden. Overmars zou volgens The Daily Mail de topkandidaat zijn.

Naar verluidt kreeg de voormalige buitenspeler onlangs het verzoek of hij misschien niet per direct naar de Engelse hoofdstad wilde verhuizen, maar dat zou hij afgewimpeld hebben. De beleidsbepaler wil een goede basis achterlaten voor zijn opvolger in de Johan Cruijff ArenA en maakt het seizoen sowieso af in Amsterdam, die voorwaarde heeft hij op tafel gelegd.

Vertrekt Overmars daadwerkelijk naar Arsenal, waar hij in het verleden ook al onder contract stond als speler, dan zou dat een harde klap zijn voor Ajax. De Eredivisie-topclub gaat immers een bijzonder drukke transferzomer tegemoet: Frenkie de Jong vertrekt naar FC Barcelona voor 86 miljoen euro en ook Matthijs de Ligt, André Onana, Hakim Ziyech, Nicolás Tagliafico en Donny van de Beek denken al dan niet voorzichtig aan een vertrek uit onze hoofdstad.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

1 Reactie Plaats een reactie.
  1. Gideon says:

    Ik hoop echt van harte dat Marc Overmars de goede afweging maakt en bij Ajax blijft! Wat is Arsenal nu helemaal? Sportief gezien nog niets gewonnen en financieel misschien meer mogelijk, maar geen echte uitdaging. Terwijl de uitdaging om met Ajax aan te sluiten bij de wereldtop op koers zit. Een veel mooiere club en meer kans van slagen, ennehhh … die laatste miljoentjes voor zichzelf heeft hij toch ook niet meer nodig? Ofwel Marc?

Reageer