AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Tottenham bereikt akkoord met Steven Pienaar’

Tottenham Hotspur heeft een akkoord bereikt met Steven Pienaar. The Spurs zouden Atlético Madrid en Internazionale te snel af zijn door een akkoord te bereiken over een vierjarige verbintenis. Wanneer Pienaar naar Londen komt is nog onbekend.

De Zuid-Afrikaanse middenvelder van Everton kost nu namelijk rond de 2,5 miljoen euro maar is na dit seizoen transfervrij. Een verkoop van Pienaar zou voor wat financiële lucht zorgen, onder andere om salarissen te betalen voor mogelijke spelers die Everton nog wil huren.

Everton-trainer David Moyes wil volgens The Guardian Pienaar graag behouden. De Schotse trainer meent dat de international zijn transfersom waard is om nog een half jaar te spelen voor Everton. ‘Aan zijn professionele instelling zal het niet liggen’, aldus Moyes.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.