AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax verwelkomt vandaag twee ‘nieuwe’ spelers’

Frank de Boer verwelkomt vandaag twee ‘nieuwe’ spelers op de training. Vanaf nu krijgt Ajax weer de beschikking over Bruno Silva en Dario Cvitanich die het afgelopen jaar door Ajax werden verhuurd aan respectievelijk het Braziliaanse Internacional en het Mexicaanse Pachuca.

Onder Martin Jol was het Zuid Amerikaanse duo overbodig. Onder Frank de Boer krijgen beide spelers een kans. “Dario en Bruno krijgen een eerlijke kans. Als ze daarvoor willen gaan”, zei De Boer al eerder. Volgens De Telegraaf is er zeker voor Cvitanich veel interese. Ajax wil de aanvaller echter alleen verkopen en niet meer verhuren. Argentijnse clubs kunnen daar niet aan voldoen.

Dario Cvitanich zou ook zo maar kansen kunnen krijgen. Marko Pantelic vertrok uit Amsterdam, Luis Suarez is geschorst terwijl het nog onduidelijk is wat er met Mounir El Hamdaoui gaat gebeuren. Voorr Bruno Silva wordt het lastiger met Gregory van der Wiel als voornaamste concurrent.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.