AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Van ‘t Schip: ‘Had geen klik met Jol’

John van ‘t Schip onthult dat zijn moeizame relatie met Martin Jol de reden was voor zijn vertrek bij Ajax vorig seizoen. “Er was geen klik”, zegt de voormalige assistent.

Van ‘t Schip koos er in eerste instantie zelf voor om met de inmiddels vertrokken Jol te gaan werken. “Toen Marco (Van Basten, red.) wegging was het eind mei, dus moeilijk om dan ergens anders aan de slag te gaan. Ik had nog een contract voor een jaar. Ajax wilde me graag houden”, schetst Van ‘t Schip de situatie voor AT5.

“Martin en ik hebben geprobeerd samen te werken, maar de klik was er gewoon niet”, gaat Van ‘t Schip, inmiddels trainer van het Australische Melbourne Heart, verder. Vreemd vond de voormalig-international de moeizame samenwerking niet. “Jol had zijn eigen mensen meegenomen en kreeg mij min of meer opgedrongen door Ajax.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.