AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Martin Jol haalt uit naar Ajax’

Martin Jol sprak twee dagen voor zijn vertrek bij Ajax met Ajax Life over zijn ergernissen bij de Amsterdamse topclub. De oefenmeester vond het niet fijn dat veel mensen zich opeens met het beleid van de club gingen bemoeien en dat was dan ook een van de redenen voor het opstappen van de oud-trainer van onder meer Hamburger SV.

“Denken jullie niet dat ik niet ben opgegroeid met Johan Cruijff? Van kleins af aan. Ik heb alles opgezogen. Alles!”, begon de Scheveninger zijn verhaal tegenover het clubmagazine. Jol voelde voor zijn vertrek geen steun meer binnen de club. “Er is een stemming die bijna onomkeerbaar is. Schoppen tegen het mooie Ajax.”

Jol denkt dat er bij andere clubs minder mensen zich opdringen en een mening klaar hebben. “Dat is nergens zo erg als bij deze club. Schoppen. Totdat ze zelf mogen meedoen. En als ze niet mee mogen doen, beginnen ze weer van voren af aan. Ze willen allemaal mee-eten uit de ruif”, aldus de keuzeheer. “Bij andere clubs is bijna niets zoals het lijkt. Die kreet kennen jullie van me. Ik zeg je: bij Ajax is niets zoals het lijkt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.