AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Suarez zou het goed doen in de Premier League’

Martin Jol, oud-trainer van onder meer Ajax, denkt dat Luis Suárez het beste kan verkassen naar een club in Engeland. Het duo werkte tot voor kort samen bij de Amsterdamse topclub en de oefenmeester was toen altijd uitermate te spreken over de Uruguayaan. De Scheveninger denkt dat de spits het beste past in de Premier League.

“Het is een speler die in één van de toplanden van de wereld kan spelen. Maar ik zie Suárez meer als tweede spits, wat betekent dat het moeilijk voor hem zal worden in de Spaanse competitie”, liet Jol weten aan The Daily Mirror. “Als hij in het zestienmetergebied is, dan is hij één van de beste spelers die ik ooit heb gezien.”

De keuzeheer denkt dat Ajacied het beste tot zijn recht komt in Engeland. “Als ik een land voor Suárez zou moeten kiezen, dan zou ik zeggen Engeland. De Premier League is de beste competitie in de wereld en ik denk dat hij het daar goed zal gaan doen”, besluit hij. Volgens het Britse medium zou onder meer Manchester United de verrichtingen van de aanvaller nauwlettend in de gaten houden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.