AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Sulejmani heeft gekozen voor het geld’

Miralem Sulejmani veroverde in een paar wedstrijden de harten van de fans van sc Heerenveen, maar vertrok toen al snel naar Ajax. Een verkeerde keuze, vindt voormalig ploeggenoot Danijel Pranjic.

De Kroaat adviseerde zijn vriend om de Friese club nog even trouw te blijven. De inmiddels 22-jarige Serviër had immers slechts een paar goede wedstrijden achter de rug, toen Ajax besloot om hem voor zestien miljoen euro vast te leggen.

“Mikki had moeten luisteren”, zegt Pranjic in de Leeuwarder Courant. “Ik adviseerde hem nog een jaar bij Heerenveen te blijven. Voor zijn ontwikkeling en voor de fans die dol op hem waren. Mikki is echter gezwicht voor het geld, maar ik weet dat de transfer niet zijn eigen beslissing was. Ik ben gelukkig geen slaaf van mijn zaakwaarnemer.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.