AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Verbeek: ‘Had al na drie dagen problemen met El Hamdaoui’

Gertjan Verbeek kan zich aardig in Frank de Boer verplaatsen, nu de interim-trainer van Ajax als gevolg van de rompslomp rond Mounir El Hamdaoui geconfronteerd wordt met de eerste tegenslagen als hoofdverantwoordelijke bij zijn club. “Dit zijn niet de makkelijkste situaties”, vertelt de oefenmeester van AZ donderdag in De Telegraaf. “Dit soort dingen kom je ook niet bij de A1 tegen. Het is een vervelende zaak als El Hamdaoui aangeeft dat hij mentaal en fysiek niet in staat of gemotiveerd is om te spelen voor zijn club.”

“Hij is een dure aankoop en drukt zwaar op de begroting. Dan heb je als Ajax én als trainer zijnde een probleem”, weet de AZ-collega dat er voor De Boer nu andere dingen bij komen kijken bij het vak van hoofdcoach. “Ik had de eerste week hier ook een aanvaring met Mounir. Hij kwam na drie of vier dagen al te laat op de training. Ik vroeg hem waarom, en hij zei gelijk: ’Ben jij nou ook zo’n trainer die hier gelijk over begint te zeiken? Nou, dan hoeft het voor mij niet meer.’ Kennelijk had hij met mijn voorgangers ook dergelijke problemen gehad.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.