AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

De Boer: ‘Van Gaal zou goede TD zijn’

Louis van Gaal gaf vrijdag aan open te staan voor een functie bij Ajax. De huidige trainer van Bayern München ziet het na zijn vertrek uit Duitsland wel zitten om in Amsterdam als technisch directeur aan de slag te gaan.

Interim-coach Frank de Boer reageert daar zaterdag op. “Ik ken Louis heel goed”, zegt hij in De Telegraaf. “Hij is een fantastisch mens en een fantastische coach. Ik denk dat hij een goede technisch directeur zal zijn. Of dat in deze situatie kan? Dat is niet mijn ‘pakkie an’. Het zijn de directie en raad van commissarissen die dat beslissen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.