AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Suarez en Vertonghen ruilen tegen Bendtner en Denilson’

Arsenal en Ajax hebben grote plannen. De Londense club wil Luis Suárez en Jan Vertonghen ruilen tegen Nicklas Bendtner en Denilson. Naast de twee spelers willen ze ook nog een geldbedrag neerleggen voor de twee sterkhouders van Ajax.

Volgens Caughtoffside zou Ajax veertig miljoen euro vragen voor beide spelers en dat is voor The Gunners teveel geld. Met deze constructie hoopt Arsenal-manager Arsène Wenger de Amsterdammers te kunnen verleiden de transfersom naar beneden te halen. Hoe Ajax hier tegenover staat, is niet bekend.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.