AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Anderlecht vindt Ajax een haalbare kaart’

Bij Anderlecht waren vrijdag vrijwel louter tevreden gezichten nadat de Belgen aan Ajax gekoppeld werden bij de loting voor de knock-outfase van de Europa League.

„Het klopt dat wij hen kennen, maar ze kennen ons evengoed. Bovendien zullen ze zich de 1-3 van vorig jaar nog wel herinneren. Ik denk dat ze overgemotiveerd aan de aftrap zullen komen”, reageerde trainer Ariël Jacobs in De Telegraaf. „Het wordt sowieso een moeilijke wedstrijd.”

Anderlecht-directeur Herman van Holsbeeck liet vrijdag weten dat Ajax zijn voorkeur had, of anders FC Twente. „Een wedstrijd tussen een Belgische en Nederlandse club is altijd een groot affiche. Je weet vooraf al dat het een open wedstrijd zal worden. We hebben vorig seizoen getoond dat we onze voet naast Ajax kunnen zetten. De kansen zijn vijftig-vijftig.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.