AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Pantelic: ‘Suarez speelt slechter door mijn vertrek’

Afgelopen seizoen speelde aanvaller Marko Pantelic samen met Luis Suarez bij Ajax. De Servische aanvaller vertrok echter afgelopen zomer naar het Griekse Olympiakos Piraeus omdat hij geen akkoord naar zijn zin wist te bereiken met Ajax over een langer verblijf in de hoofdstad van Nederland. Pantelic ziet echter ook dat Suarez dit seizoen nog niet in vorm is en denkt dat de Ajax-aanvaller beter zou functioneren als hijzelf nog bij Ajax zat.

“Zonder de clever boy te willen uithangen, ik weet zeker dat Luis Suarez beter had gefunctioneerd als ik nog bij Ajax zat. Ik voelde hem perfect aan. Mounir El Hamdaoui is een uitstekende nummer 9, maar die is meer op eigen succes uit”, vertelde Pantelic, die vorig seizoen zestien keer scoorde in 25 competitieduels voor Ajax.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.