AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Johan Cruijff vraagt Hiddink voor functie bij Ajax’

Johan Cruijff heeft gevraagd of Guus Hiddink wil plaatsnemen in de Raad van Commissarissen van Ajax. Beide grootheden waren aanwezig in Zürich om het WK-bid van Nederland en België te promoten. Cruijff heeft gevraagd of hij zijn rol als bondscoach van Turkije niet wil opzeggen voor een Amsterdams avontuur.

De vraag van Cruijff kan enigszins opvallend genoemd worden, omdat hij momenteel geen enkele functie binnen Ajax heeft. Echter treedt hij steeds meer naar voren als de man die Ajax op het goede spoor moet helpen.

Eerder maakte Louis van Gaal al bekend wellicht een functie te willen bij Ajax. Echter is die kans zeer klein, aangezien er in het verleden wat botsingen zijn geweest tussen Hiddink en Cruijff. Momenteel is hij ook nog oefenmeester van Bayern München.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.