AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Van Gaal: ‘Ik ben bereidt Ajax te helpen’

Louis van Gaal sloot enkele weken geleden nog uit dat hij in de toekomst zou terugkeren bij Ajax, maar daar komt hij op terug. De oefenmeester van Bayern München staat open voor een terugkeer naar Amsterdam. “Het is wel mijn club hé,” aldus Van Gaal.

“Ik vind het een geweldige uitdaging, Ajax,” vervolgt de oefenmeester. “Ik zou er zélfs mijn gewenste bondscoachschap voor uitstellen. Als zoveel fans zoveel vertrouwen in mij stellen, ja, dan ben ik bereid”, aldus Van Gaal.

“Het is wel mijn club, hè”, zo vervolgt hij. “Geboren en getogen. Ik heb er gespeeld, ik heb er getraind. En als Ajax aan mijn voorwaarden wil voldoen, als ik dus echt de baas mag zijn, dan ben ik wel bereid te heroverwegen terug te komen. Er zijn ook nog steeds veel mensen binnen de organisatie die er in 2003 ook al waren. Die moeten eerst verdwijnen. Als dat allemaal zou gebeuren? Dan zal ik het waarschijnlijk wel doen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.