AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Jol: ‘Ajax was mij liever kwijt dan rijk’

Martin Jol merkte al dat Ajax hem liever kwijt was. De Hagenaar had alleen het gevoel dat een afkoopsom dit vertrek nog in de weg zat. Daarop besloot hij afgelopen maandag zijn ontslag in te dienen met de voorwaarde dat hij tot het einde van het seizoen uitbetaald krijgt. Dit meldde Jack van Gelder bij Studio Voetbal.

Zoals iedereen weet waren de voorgevoelens van Jol gegrond. Ajax maakte gretig gebruik van de mogelijkheid om Jol te laten vertrekken. De prestaties waren ondermaats in de laatste weken onder Jol met heel veel puntenverlies in de competitie en nederlagen in de Champions League.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.