AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Laudrup vindt Sneijder de beste’

Drie spelers van FC Barcelona strijden dit jaar om de titel Wereldvoetballer van het Jaar 2010. Wesley Sneijder haalde de eindronde niet. Tot verbazing van voormalig Deens international Michael Laudrup.

Sneijder had volgens Laudrup verkozen moeten worden tot wereldvoetballer van het jaar. “In mijn ogen gaat het er bij deze prijs met name om wie er veel belangrijke titels heeft gewonnen”, meent de oud-speler. “Dan blijft Sneijder over, want hij won de landstitel, de beker en de Champions League. En daar bovenop bereikte hij nog eens de WK-finale met Nederland.”

Laudrup, die momenteel werkzaam is als trainer van Real Sociedad, ziet in Sneijder echter niet de beste speler op basis van kwaliteiten. “Dat is Messi. Maar je moet wel kijken naar wie de meeste prijzen heeft gepakt”, luidt het oordeel van de Deen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.