AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Van Gaal heeft last van grootheidswaanzin’

Louis van Gaal lijdt aan grootheidswaanzin. In de zomer had hij de transfermarkt op gemoeten, dat hij dat niet gedaan heeft is een enorme fout.”

Is getekend voormalig manager van Bayer Leverkusen, Reiner Calmund. “Zijn gedrag was grootheidswaanzin. Hij is te lang blijven hangen in de successen van vorig jaar.” De Duitser, in de jaren negentig en het begin van deze eeuw zeer succesvol en bovendien bekend staat vanwege zijn corpulente uiterlijk, deed zijn uitspraken als gast in Sport-Arena.

De Duitser kon zich prima vinden in de kritiek die president Uli Hoeness van Bayern München onlangs uitsprak over Van Gaal. De Nederlander zou geen andere meningen willen horen. “Het is een schande als Van Gaal echt heeft gezegd dat Uli zijn boek maar moest lezen. Hoeness heeft een uitstekende staat van dienst als manager. Van Gaal zou zíjn boek moeten lezen.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.