AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Daley Blind wil nog steeds weg bij Ajax, Twente geinteresseerd’

Daley Blind wil ondanks het opstappen van Martin Jol nog altijd vertrekken bij Ajax. De middenvelder geeft de voorkeur aan een verhuur of een overgang waarbij Ajax hem voor een vastgesteld bedrag kan terugkopen.

FC Groningen heeft nog altijd interesse in de zoon van assistent-trainer Danny Blind. Dat is zeker niet de enige club die interesse heeft. Ook SC Heerenveen volgt de speler nauwlettend en ook AZ zal zich melden als Stijn Schaars in januari de overstap kan maken naar het Griekse Panathinaikos. Wel moet worden afgevraagd of al deze clubs willen meewerken aan de eisen van Ajax.

Uit onverwachte hoek is er ook interesse losgekomen uit Enschede. FC Twente ziet wel iets in Blind. Het blijft echter de vraag of Ajax wel wil meewerken aan een overgang naar de rivaal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.