AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax polst Foppe de Haan’

Ajax is in Zuid-Afrika op zoek naar assistent-trainers voor Frank de Boer. De Amsterdammers proberen naast Hennie Spijkerman ook Foppe de Haan los te weken bij Ajax Cape Town.

De Zuid-Afrikaanse tak van Ajax is echter niet van plan om aan de wens van de Nederlanders mee te werken. “Ajax heeft inderdaad om Spijkerman gevraagd en misschien willen ze hem een team laten vormen met Foppe”, bevestigt voorzitter George Comitis in Sp!ts.

Spijkerman is in Zuid-Afrika actief als technisch directeur. “Hij is te belangrijk voor ons”, vervolgt Comitis. “Daarom hebben wij nee gezegd en Ajax medegedeeld dat ze een andere oplossing moeten zoeken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.