‘AA Gent en Anderlecht denken aan Frank de Boer’

De Belgische topclubs AA Gent en Anderlecht denken aan Frank de Boer als nieuwe trainer. Vooral Anderlecht zou een optie kunnen zijn omdat de trainer Rene Weiler daar onder druk staat vanwege de tegenvallende prestaties.

Ronald de Boer vertelt aan Voetbal International dat hij gelooft dat zijn broer snel weer ergens aan het werk gaat. “Na zijn periode bij Inter had Frank behoefte aan rust, maar nu zal hij snel weer aan de bak willen. En bij zijn volgende klus hoop ik hem live in het stadion aan het werk te zien. Want dat is er door de korte duur bij Inter en Crystal Palace niet eens van gekomen. Eén ding is duidelijk: de hedendaagse voetbalwereld is hard en meedogenloos. Als je niet wint, dan ben je aan de beurt.”


Formule1 Krijg 2X10 EURO om GRATIS de WEDSTRIJDEN van AJAX mee te voorspellen bij MR GREEN!
Nog niemand reageerde.

Reageer