Toby Alderweireld kan sterk verbeterd contract tekenen

Frank de Boer heeft tegenover De Telegraaf bevestigd dat Toby Alderweireld een flink verbeterd contract tegemoet kan zien. Ajax en Alderweireld willen beiden graag met elkaar verder en een nieuwe krabbel lijkt een kwestie van tijd.

De ochtendkrant meldt dat de international tot 2015 kan tekenen. ‘Toby kan na dit seizoen drie jaar bijtekenen’, bevestigt De Boer. Met die drie jaar loopt zijn contract dan af in de zomer van 2015 in plaats van 2014.

Alderweireld kan bij een handtekening verder rekenen op een hogere waardering. De Boer is dan ook erg blij met zijn 23-jarige pupil. ‘Hij heeft zich tot een constante factor ontwikkeld en kan als speler alleen nog maar groeien. Ik ben zeer tevreden over hem.’

In een eerder stadium gaf de Belg zelf al aan graag bij Ajax te willen blijven. Hij speelde op zijn nog jonge leeftijd al 83 duels voor de Amsterdammers en staat op vijf doelpunten. ‘k ben bij Ajax nog niet uitgeleerd. Ik wil pas een stap hogerop maken als ik daar klaar voor ben. Ik sta ervoor open om te verlengen’, zei de verdediger al.


facebook OPGELET ECHT WAAR!! 305 EURO OM TE VOETBALWEDDEN! (GEEN STORTING NODIG!)

Nog niemand reageerde.

Reageer
WIN EEN AJAX-SHIRT!!!!

Like AJAX nu ook op facebook FACEBOOK en maak kans op een orgineel THUISSHIRT!! Ook kun je ons volgen via onze facebook TWITTERPAGINA en maak je kans op een UITSHIRT!!

SERIEUS! KLIKKEN = INNEN!

AJAX-SHIRT VERLOOT BIJ 2500!