De Boer geeft Theo Janssen een standje

Theo Janssen en Ajax, het is voorlopig geen gelukkig huwelijk. Zondag na Ajax – Roda JC (4-1) repte de Arnhemse middenvelder over ‘ze’ toen hij zei te hopen op een kampioenschap voor Ajax. Natuurlijk corrigeerde Janssen zich, hij kon moeilijk anders. Maar was het toeval of niet? Het is geen geheim dat Vitesse in het hart zit van de 30-jarige linkspoot. Spelen de geel-zwarten op zondagmiddag later dan Ajax, dan is Janssen – al is het maar voor alleen het laatste half uur – te vinden in de Gelredome.

Janssen groeide in zowel de Gelredome als later de Grolsch Veste uit tot een publiekslieveling. Overal waar hij kwam werd hij bewierookt, kreeg hij een schouderklopje of aai over zijn bol. Het waren de omstandigheden waarin Janssen zich het beste voelt én het beste uit zichzelf haalt.

Met de Amsterdamse supporters heeft hij geen klik. Recht voor zijn raap als hij is toonde hij zich na Ajax – Feyenoord (1-1) voor het eerst openlijk kritisch over het fluitconcert dat in de rust de ploeg van Frank de Boer ten deel viel en het cynische applaus bij de wissel van Gregory van der Wiel. ‘Als het goed gaat, is iedereen zogenaamd supporter. Dat is héél slecht, vind ik.


facebook NOG GEEN ACCOUNT? SCHRIJF JE DAN IN EN KRIJG 300 EURO WEDTEGOED!

Nog niemand reageerde.

Reageer
DE EXTRA’S VAN COMEON!

ComeOn.com Als je nu bij hun een accountje aanmaakt dan krijg je maar liefst tot 300 euro gratis wedtegoed gestort! Ook krijg je 5 euro gestort na je inschrijving zonder hier een storting voor te hoeven doen! Klik nu hier om je in te schrijven en zet je voetbalverstand om in keiharde euro’s!

300 EURO GRATIS WEDDEN!

AJAX-SHIRT VERLOOT BIJ 2500!